Dhomat Tona

Home

Dhomat

Dhomat


Hotel Esbjerg


Hotel Esbjerg

Deluxe Double Room With Balcony


Dhomë Deluxe Dyshe me Ballkon është e pajisur me një krevat dopio, TV me ekran të sheshtë, Wi-Fi dhe kondicioner. Dhoma ka nje ballkon me pamje nga deti dhe eshte per dy persona. Hapësira është e mjaftueshme për t'u ndjerë e relaksuar.Rezervo Tani

Hotel Esbjerg

Family Room With Sea View


Dhoma familjare me pamje nga deti është e pajisur me 1 krevat dopio, 2 krevat tek, 1 divan krevat, TV me ekran të sheshtë, Wi-Fi dhe kondicioner. Dhoma ka pamje nga deti. Hapësira është e mjaftueshme për t'u ndjerë e relaksuar.Rezervo Tani

Hotel Esbjerg

Deluxe Suite


Suita Deluxe është e pajisur me 1 krevat dopio, 2 krevat tek, 1 divan krevat, TV me ekran të sheshtë, Wi-Fi dhe kondicioner. Dhoma ka nje ballkon me pamje nga deti dhe eshte per tre persona. Hapësira është e mjaftueshme për t'u ndjerë e relaksuar.Rezervo Tani

Hotel Esbjerg

Deluxe Family Room


Dhoma familjare me pamje nga deti është e pajisur me 1 krevat dopio, 2 krevat tek, 1 divan krevat, TV me ekran të sheshtë, Wi-Fi dhe kondicioner. Dhoma ka pamje nga deti. Hapësira është e mjaftueshme për t'u ndjerë e relaksuar.Rezervo Tani