Hotel Esbjerg


Hotel Esbjerg është një pronë me 4 yje e vendosur në Vlorë, me pamje nga plazhi. I vendosur rreth 500 metra nga plazhi në vilat qeveritare, hoteli me WiFi falas është gjithashtu 800 metra larg nga plazhi i Ri. Ka një restorant që shërben kuzhinë greke, dhe parkim falas private është në dispozicion.

Hoteli do t'u ofrojë miqve dhoma me ajër të kondicionuar që ofrojnë një tavolinë, një kasafortë, një TV me ekran të sheshtë, një tarracë dhe një banjo private me bidet. Esbjerg Hotel ofron njësi të caktuara me pamje nga qyteti, dhe çdo dhomë është e pajisur me një ballkon. Të gjitha njësitë do t'u ofrojnë mysafirëve një frigorifer.


MË SHUMË
AKOMODIMI

Dhomat dhe Suitat Tona

FACILITETET

Çfarë Ne Ofrojmë për Klientët Tanë

01


Dhoma Familjare

02


Restorant

03


Bregdet

04


Mëngjes

Ne synojmë të ripërcaktojmë një dimension të ri të luksit dhe relaksimit.