Galeria


Bëjini pushimet tuaja të paharrueshme duke qëndruar vetëm në hotel Esbjerg. E vendosur në Vlorë, 3.7 km nga Plazhi
i Vjeter, Hotel Esbjerg ofron akomodim me WiFi falas dhe parkim privat falas.